Workshop Fotograferen

Wil je ervaren wat jij met jouw camera nog meer kunt doen dan alleen op “automaat” te fotograferen…? Wordt een camera kameraad en schrijf je met ons contactformulier in voor de workshop!

Bij aanvang van deze workshop krijg je een korte toelichting op zaken als bijvoorbeeld diafragma, scherptediepte, ISO waarde, sluitertijd en belichting. Daarna ga je onder begeleiding van onze vakfotograaf een aantal opdrachten maken met je eigen camera. Met andere aandachtspunten als camerastandpunt, compositie en het juiste gebruik van het zoombereik.

Camera’s met instellingen als P, A of Av, S of Tv en M (veelal reflex, systeem of hybride) halen het maximale uit deze workshop. Eigenaren van een compact camera zullen wat beperkte zijn in de uitvoering van enkele opdrachten, maar steken nog steeds het nodige op. De gemaakte opdrachten, maken op je eigen foto duidelijk wat er met de diverse aanpassingen van je camera instelling gebeurt. Deze worden nader uitgelegd en besproken. Kosten voor deelname, inclusief de lunch en PDF als naslagwerk, bedragen €75,-  

De workshops worden gegeven vanuit de studio van Fotografie van Aken te Apeldoorn. Data tot februari 2021 zijn:

zaterdagochtend 26 september, 24 oktober, 28 november en 30 januari.

Deelnemen?