Trouwreportage van jullie huwelijk

Vaak genoemd als de mooiste dag in je leven en daar wil je natuurlijk ook een mooie herinnering aan hebben. Wat Fotografie van Aken voor je kan betekenen is dat de dag in een ontspannen sfeer wordt gefotografeerd en met de nodige humor. Wij fotograferen in dienst van het bruidspaar en met een visie, waarbij bepaalde foto’s worden genomen, bedoeld in combinatie met andere of voor specifieke plekken in het album. We maken een trouwreportage (beeldverslag) en dat is voor ons meer dan een serie mooie foto’s.

De prijs van een reportage komt voort uit het tijdsbestek van de vakfotograaf tijdens de trouwdag en vormgeving van het album. Een klein album met een aantal foto’s is eenmaal goedkoper dan een groter album met veel foto’s en een bijzondere opmaak. Ook dit wordt allemaal in overleg met het bruidspaar besproken. Indien het bruidspaar het maken van het album in eigen hand wil houden, kunnen de foto bestanden ook overgenomen worden.

Ons advies: zijn jullie op zoek naar een vakfotograaf die jullie trouwdag mag vastleggen, breng hem/haar een bezoek om de mogelijkheden te zien en te bespreken. Uiteraard willen wij dat graag voor jullie doen, dus informeer gerust of jullie wensen aansluiten bij de mogelijkheden die Fotografie van Aken kan bieden en ontdek of de “klik” er bij voorbaat al is en het past in jullie budget.