Bolle Buik & Baby

Zwangerschap is iets moois en hoe vaak mag je het zelf meemaken? Dit zijn al twee zeer voor de hand liggende redenen om een bolle-buik met mooie foto’s vast te laten leggen en uiteraard zul je van je eigen buik met je telefoon het groeiproces vastleggen.

Fotografie van Aken brengt het artistiek, creatief, speels, met humor en eventueel bruikbaar voor het geboortekaartje voor je in beeld. In de studio hebben we daar voorbeelden van die we je graag laten zien, maar staan zeker open voor jullie specifieke wensen.

Babyfoto’s zijn ontroerend, zeker als het je eigen baby betreft. Je zult merken hoe snel de baby groeit en ook veranderd. Sterker nog, als je een half uurtje naar een slapende baby kijkt, zul je talloze verschillende trekjes in zijn of haar gezichtje opmerken. Wij zijn ervan overtuigd dat jonge ouders hun baby veelvuldig zullen fotograferen, maar laat deze aandoenlijke periode ook door de vakfotograaf vastleggen in een new born fotoshoot.

Speciaal voor deze jonge ouders heeft Fotografie van Aken een speciale aanbieding. In een tijdsbestek van ruim een jaar maken wij drie fotoshoots, één van de bolle-buik, één na de geboorte van je baby en de derde serie wordt door ons als verjaardagscadeautje gemaakt. Met een taart en de nodige versiering, levert een cake-smach smakelijke foto’s op.

Drie shoots voor de prijs van twee in een bijzondere periode in jullie leven.